БУКОВИНА В ЖАЛОБІ. ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!

БУКОВИНА В ЖАЛОБІ. ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!Немає більшого горя для матері, ніж хоронити свого сина.

У ці дні Буковина втратила трьох своїх синів, серед яких – 31-річний Юрій Чікал з с. Нові Бросківці Сторожинецького району.

Син активістки Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», голови первинної парторганізації в цьому селі – Марії Георгіївни Кордубан. Вчительки, завуча школи, яка не зігнулася перед погрозами злочинної влади Януковича, якій місцеві «князьки» обіцяли «влаштувати демократію» і щонайменше засудити умовно за її активність, за її виступи на Майданах, за її патріотичні вірші. Вона за підтримки своєї родини – сина і стареньких батьків – вистояла Майдан і була б щаслива жити в оновленій країні.

Війна обірвала усі сподівання. Путінські зайди вбили єдиного сина у матері, єдиного онука в стареньких, молодого директора початкової школи… Війна навіть не дала їм побачитися востаннє – Марія Георгіївна їздила разом з нашими партійцями з гуманітарною допомогою на Схід, але син був усього за 40 кілометрів, саме під Щастям, куди буковинців з гуманітарним вантажем зі зрозумілих причин не пустили.

Материнське серце віщувало біду.

Ніхто не може втішити у цьому горі. Можемо лиш плакати разом з тими, хто плаче…

Розділіть між нами усіма Ваш біль, Маріє Георгіївно.

Сьогодні триває прощання з Героєм Юрієм Чікалом у 300-му полку. Завтра похорон в Нових Бросківцях.

Вічна пам’ять Героєві.

Слава!

Від імені обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян

У зоні проведення АТО Буковина тільки за останні дні втратила трьох Героїв.

Розділяємо невимовне горе родин, які понесли непоправну втрату.

Приносимо щирі і глибокі співчуття рідним і близьким Героїв – Юрія Чікала з села Нові Бросківці Сторожинецького району, старшого солдата 95-ї окремої аеромобільної бригади Віктора Бабюка – з с.Ошихліби Кіцманського району та легендарного \”айдарівського\” розвідника Іллі Василаша з с. Горбівці Глибоцького району.

Вічна слава Героям!

Чернівецька обласна організація партії ВО «Батьківщина»

peredplata