Дожилися! Папієв співставляє Януковича з Кобзарем!

Дожилися! Папієв співставляє Януковича з Кобзарем!9 березня, в день святкування 198-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка, голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв висловив переконання, що слова Шевченка співзвучні новій соціальній політиці Президента України Віктора Януковича, яку він ініціював днями на засіданні Уряду.

Адже, повідомляє прес-служба ОДА, \”президент наголошує, що в центрі уваги держави, влади має бути передусім людина, її життя, робота, зарплата і пенсія, стипендія і інші соціальні виплати, можливість самореалізації, отримання необхідної медичної допомоги, здобуття освіти дітьми, врешті решт відпочинок. “Не галузь, не територія, не показники економічного росту – самопочуття людей, їх захищеність стають критеріями оцінки ефективності роботи влади”, – підкреслив Михайло Папієв. Він додав, що нова соціальна політика Віктора Януковича – це в тому числі втілення Шевченкових заповітів – про кращу долю держави і народу, суспільну справедливість (а Ви думали!, – Час (с)). “Засадничий принцип соціальних ініціатив Президента України – соціальна справедливість, допомога тим, хто потребує державної підтримки і створення умов для тих, хто працює, – зауважив голова облдержадміністрації. – Не треба очікувати, що хтось вирішить наші справи в нашому домі – ми самі маємо це зробити, розбудувати власну успішну демократичну справедливу державу, про яку мріяв Тарас Шевченко, про яку мріємо ми, кожен українець”.

Михайло Папієв відзначив, що допоки житиме в наших серцях сила Тарасового слова, доти залишатиметься віра у те, що “оживе добра слава, слава України” “в сім`ї вольній, новій” європейської спільноти.

Ну а як оживає ота \”добра слава України\” в европейській спільноті, ми бачимо. Особливо після засудження та ув\”язнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Про мітинг влади до Дня народження Кобзаря – колаж від Івана Трача

peredplata