Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області проголосив про координацію дій + ВІДЕО

Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області проголосив про координацію дій + ВІДЕОГолови Чернівецьких обласних організацій політичних партій, що входять до Комітету опору диктатурі у Чернівецькій області, підписали Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції на Буковині.

Вона підписана, виходячи із Угоди про спільні дії об’єднаної опозиції, підписаної у місті Києві 22 січня 2012 року, маючи на меті практичну реалізацію задекларованих засад, проголошують про координацію дій для досягнення цілей, серед яких: повернення країни на демократичний шлях розвитку та забезпечення умов для добробуту та можливостей самореалізації кожної людини; повноцінне забезпечення європейських стандартів свобод та прав громадян; припинення політичних репресій і негайне звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичних в’язнів; забезпечення їм права на участь у політичному житті країни, а саме на участь у парламентських виборах 2012 р.; захист конституційного права громадян України на формування органів влади. Отже, на вільні та чесні вибори; боротьба з антинародним режимом Януковича та його представниками на місцях і відновлення справжнього народовладдя.

Для виконання Угоди підписанти спільно взяли на себе зобов’язання: всіма можливими способами захищати свободу та права жителів Чернівецької області; відстоювати принципи демократії та верховенства права; не допускати реалізації нищівних для українського народу «реформ»; узгоджувати позицію і спільні політичні принципи, підходи та дії на всіх рівнях місцевих рад Чернівецької області; координувати дії, спрямовані на підготовку та проведення чесних та прозорих виборів та недопущення фальсифікацій голосування і спотворення волевиявлення громади.

«Ми наголошуємо, що єдиним опонентом для об’єднаної опозиції є чинний режим і ті політичні сили, які його уособлюють, – йдеться в Угоді. – Тому ми відмовляємося від публічної взаємної критики та декларуємо принцип взаємоповаги і взаємного непоборювання між опозиційними політичними силами».

Підписанти закликали «всіх, хто здатний протистояти режиму Януковича», підтримати їхню ініціативу та діяти спільно – з метою консолідації демократичних сил і уникнення розпорошення голосів виборців. «Тільки разом ми зможемо досягти спільної мети, побороти диктатуру та побудувати справедливу та заможну країну», – наголошується в підписаній Угоді.

УГОДА
Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області проголосив про координацію дій + ВІДЕО

ВІДЕО з сайту Букінфо

Світлина

peredplata