Європарламент ухвалить резолюцію щодо України наступного тижня

Європарламент ухвалить резолюцію щодо України наступного тижняЄвропейський парламент наступного тижня винесе резолюцію щодо подій в Україні.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив координатор з міжнародних питань групи Європейської народної партії в Європарламенті Хосе Ігнасіо Салафранка під час брифінгу в Будинку профспілок, де розташовується Штаб національного спротиву.

Він наголосив, що європейські депутати солідарні з громадянами України, які виступають за європейську інтеграцію і проводять мітинги в Києві і регіонах.

«Ми хочемо сказати, що українські громадяни не самі. Мільйони людей підтримують європейську перспективу України, і ми також маємо бажання її підписати. Ми з повагою ставимося до відваги людей, які стоять за демократію, мир і об\’єднання… Наступного тижня Європарламент винесе резолюцію щодо України», – сказав євродепутат.

Салафранка повідомив, що сьогодні група європарламентаріїв побувала в лікарнях і поспілкувалася з тими, хто постраждав під час розгону Євромайдану в ніч з 29 на 30 листопада.

Він також повідомив, що сьогодні у євродепутатів заплановано низку зустрічей з представниками опозиції. Також вони мають намір виступити зі сцени перед мітингувальниками на Майдані Незалежності.
UNIAN

peredplata