Тимошенко скоро можуть відпустити

Тимошенко скоро можуть відпуститиЧерез тиск з боку Заходу Юлію Тимошенко можуть звільнити до початку Євро-2012.
Таке припущення в коментарі газеті \”Комсомольская правда в Украине\” висловив політолог Віктор Небоженко.

\”Думаю, її звільнять до футбольного чемпіонату Євро-2012. І таке рішення приймуть на рівні якогось міністерства, припустимо, МВС чи Мін\’юсту. Мова не йде про те, щоб зняти судимість. Її просто під якимось приводом – припустимо, лікування – відправлять за кордон\”, – вважає експерт.

Тим часом вже три країни заявили про бажання відкрити двері своїх найкращих медичних установ для лікування Тимошенко. Спочатку про бажання лікувати екс-прем\’єра заявила Німеччина, потім – Росія, а вчора цей список поповнила Швейцарія.

Сама ж Тимошенко, як стало відомо в п\’ятницю, готується до переїзду в харківську лікарню. Правда, лікувати її будуть німецькі лікарі. У минулі вихідні в клініці щосили йшла підготовка. Відомо, що Тимошенко відправлять у ту ж палату, в якій вона побувала раніше.

Нагадаємо, що слідом за відмовою глав деяких держав відвідати саміт президентів Центральної Європи, який пройде в Ялті, посипалися заяви, що багато високопоставлених зарубіжних політиків і навіть коронованих осіб в знак протесту вирішили не їхати в Україну на Євро-2012.
Джерело

peredplata