З футбольного клубу \”Буковина\” пішли 11 футболістів

Чернівецька \”Буковина\” продовжує підготовку до сезону – 2013/2014 у Криму.

Під час кримського збору \”Буковина\” зіграє контрольні поєдинки. Зокрема, сьогодні чернівецька \”Буковина\” зіграє з молодіжним складом \”Металурга\” з Донецька. А 28 червня підопічним Вадима Зайця протидіятиме алчевська \”Сталь\”. На 30 червня заплановано матч із клубом елітного дивізіону \”Таврія\” (Сімферополь). Цей поєдинок відбудеться на стадіоні \”Локомотив\” (Сімферополь). 2 липня чернівчани зустрінуться з командою \”Нафтовик – Укрнафта\” (Охтирка).

Щодо змін у команді, то \”Буковину\” залишили 11 гравців. Серед них – воротар Сергій Тукач, захисник Андрій Ятленко, півзахисники Антон Савін, Володимир Найко, Алан, Євген Колесник, Олексій Литовченко, нападник Руслан Платон. Немає в команді також Різвана Аблітарова, Андрія Сагайдака, Максима Боровця, які виступали за \”Буковину\” на правах оренди.

Окремі виконавці отримали можливість закріпитися у командах Прем\’єр-лігу, які, звісно, можуть запропонувати гравцям кращі умови. Зокрема, капітан і кращий бомбардир \”Буковини\” Руслан Платон отримав запрошення від запорізького \”Металурга\”. До речі, Руслан разом із \”Металургом\” вирушив на навчально – тренувальний збір у турецьку Анталію.

Нагадаємо, що в своєму першому контрольному матчі чернівецька \”Буковина\” зіграла з маріупольським \”Іллічівцем\” у нічию 5:5.

Джерело та світлина – сайт ФК \”Буковина\”

peredplata