Чернівецькі каратисти відзначилися на Чемпіонаті України

Чемпіонат України з карате серед кадетів, юніорів та молоді до 21 року відбувся у Львові. Його проводила Українська федерація карате, яка нещодавно стала членом Спортивного комітету України. У турнірі взяли участь кращі спортсмени, які змагаються за правилами карате WKF. Ця версія є претендентом на включення до програми Олімпійських ігор 2020 року.

Найвдаліше серед чернівчан виступили представники клубів «Тай-Сен» та «Дзаммай». Золоту нагороду на Буковину привіз Денис Ливицький з клубу «Тай-Сен» (категорія кадети, – 52 кг). Його партнерка по клубу Олена Прокопець (кадети, – 47 кг) завоювала бронзову нагороду. Найкраще у дорослих категоріях виступили представники клубу «Дзаммай». Нізамі Махмудов (+ 78 кг) здобув срібну нагороду, Іван Ілко (+ 78 кг) та Максим Юрчак ( – 78 кг) отримали бронзові медалі.

Усі призери стали кандидатами до збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи серед кадетів, юніорів та молоді до 21 року, який відбудеться у лютому наступного року в м. Конья (Туреччина). Остаточний склад команди визначиться після навчально-тренувальних зборів та контрольного міжнародного турніру «Croatia open» у січні наступного року.

Підготували чернівецьких спортсменів відомі тренери Руслан Білоскурський та Євген Мотовилін.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata