Буковинці врятують дитину і Соломійка буде здоровою! ОНОВЛЕНО

Буковинці врятують дитину і Соломійка буде здоровою! ОНОВЛЕНОВ минулому числі «Часу» ми писали про недолю в родині Маковійчуків з села Рідківці Новоселицького району. Їхнє 10-місячне янголятко Соломійка має гідронефроз лівої нирки 4 ступеня. Їй терміново необхідно зробити дороговартісну операцію в Києві. Батьки коштів не мали. Спершу звернулись до громади села. Ті допомогли зібрати частину грошей. Залишилось зібрати 32 тисячі гривень. Тоді родина звернулась до редакції газети «Час». Ми розмістили на нашому сайті www.chas.cv.ua та в газеті прохання допомогти. І от цими вихідними до матері Соломійки зателефонував чоловік і запропонував посильну допомогу. При зустрічі людина, яка назвалась Олегом, передала згорьованій матері значну частину коштів.

А вже 6 листопада мати Мар’яна нам повідомила, що всі кошти зібрано. І вже 8 листопада лікарі визначать дату, коли Соломійці робитимуть операцію.

Вся родина хоче від щирого серця подякувати всім небайдужим, хто відгукнувся на заклик про поміч. Зокрема, велика подяка працівникам ЧД УД ППЗ «Укрпошта» ЦОС №1, Рідківській сільраді, працівникам сільської амбулаторії, громаді села Рідківці, парафіянам православної та греко-католицької церков, працівникам ПМК-76 та незнайомця-благодійнику Олегу.

Добро та милосердя переможе недугу!

Дитині робитимуть операцію лопороскопічна пієлопластика при гідронефрозі. Вартує вона 32 тисячі гривень. Супутні ліки тощо – все разом 43 тисячі.

peredplata