Між ватажками \”ДНР\” та \”козаками\” виник черговий конфлікт через небажання йти на передову

Між ватажками "ДНР" та "козаками" виник черговий конфлікт через небажання йти на передову  Тимчук зазначив, що в Донецьк прибуло близько 60 російських «козаків» з півдня Луганської області.

В районі Авдіївки і Опитного українська артилерія завдала ряд превентивних ударів по кордонам зосередження російсько-терористичних військ, які готувалися до атаки.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень \”Інформаційний опір\” Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

\”Під удари потрапили терористичні групи \”ДНР\” і тільки що прибулі в якості «поповнення» підрозділи російських військовослужбовців. Трупи і поранених були евакуйовані противником в центр Донецька через Куйбишевський район міста\”, – йдеться в повідомленні.

Тимчук зазначив, що в Донецьк прибуло близько 60 російських «козаків» з півдня Луганської області. «Козаки» заявили, що готові брати участь в «підтриманні порядку» в місті, проте відмовляються йти «на передову». У зв\’язку з цим виник конфлікт між «козаками» та керівництвом «ДНР».

Прибула в район Горлівки кілька днів тому тактична група російсько-терористичних військ вступила у вогневий контакт з українськими військами в районі Вуглегірська. Після того, як супротивником було відкрито мінометний вогонь, артилерія українських військ завдала удару. Тактична група противника припинила обстріл і відійшла углиб своїх позицій.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/society/1015867-mij-vatajkami-dnr-ta-kozakami-vinik-chergoviy-konflikt-cherez-nebajannya-yti-na-peredovu.html

peredplata