Військовий, на якого напали люди на Буковині, має поранення та бойові травми

Як повідомляє служба зв’язків з громадськістю Чернівецького обласного ТЦК та СП днями,  поблизу села Чорногузи, під час здійснення заходів оповіщення на військовослужбовця Вижницького районного ТЦК та СП було скоєно напад групою цивільних осіб. Транспортний засіб представника ТЦК та СП було заблоковано, а до нього самого застосовано силу та погрози.

 

Військовослужбовець з метою захисту свого життя та здоров’я, здійснив постріли в землю, в результаті чого ніхто не постраждав. На місце події ним було викликано представників поліції. 

 

Ми з’ясовуємо усі причини і обставини інциденту та сподіваємось на відповідне реагування правоохоронних органів. 

 

Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь яке перешкоджання роботі військовослужбовців ТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

 

Стало відомо, що військовий, на якого напали цивільні,  воював роками у 10 гірсько-штурмовій бригаді. Переведений у ТЦК за станом здоров’я і пораненнями та бойовими травмами

peredplata

Залишити відповідь