Вирішив розважитись: у Чернівцях 26-річний буковинець напідпитку постріляв з карабіну

Поліцейські встановили чоловіка причетного, до хуліганський дій у Чернівцях
 

Ним виявився 26-річний житель Дністровського району. Нагадаємо: увечері 14 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць обласного центру було чутно звуки схожі на постріли. З місця події поліцейські вилучили чотири гільзи та набій. Правоохоронці за цим фактом проводять досудове розслідування та призначили низку експертиз для встановлення всіх обставин інциденту.

Під час досудового розслідування співробітники поліції встановили, що того вечора 26-річний житель села Олексіївка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, навідався у квартиру своєї сестри. Господарів помешкання в той час вдома не було. Буковинець знайшов ключ від сейфу, де зберігалася вогнепальна зброя, яка належить чоловікові родички. Після чого фігурант здійснив три постріли через вікно в повітря та покинув місце події. Як розповів порушник поліцейським, таким чином він хотів розважитись.

Співробітники поліції з’ясували, що власник карабіну калібру 7,62 мм, має всі необхідні дозвільні документи на зброю.

Правоохоронці вилучили карабін та направили його на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За цим фактом слідчі Чернівецького районного управління поліції проводять досудове розслідування, розпочате за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та призначили низку додаткових експертиз для встановлення всіх обставин правопорушення.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata