Поліція розслідує обставини побиття жительки Чернівців

Попередньо знайомий наніс дівчині низку тілесних ушкоджень, коли вона перебувала у нього в гостях. За зверненням потерпілої дізнавачі Шевченківського відділення поліції розпочали кримінальне провадження. Стан досудового розслідування перебуває на особистому контролі керівництва поліції Чернівецької області.
 
Із заявою про побиття до поліції звернулася 24-річна чернівчанка. Зі слів заявниці, вона гостювала у свого знайомого – 28-річного жителя Чернівців. Коли між ними виникла суперечка на ґрунті ревнощів, чоловік почав наносити своїй гості удари руками та ногами.
 
За вказаним фактом співробітники сектору дізнання Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
 
Для встановлення характеру тілесних ушкоджень поліцейські призначили судово-медичну експертизу. Наразі триває досудове розслідування у формі дізнання. Правоохоронці опитують учасників інциденту, можливих свідків та очевидців.
 
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata