У Чернівецькій області росіянка за винагороду переправляла ухилянтів за кордон: у неї вилучили 700 тисяч гривень

АРМА передано майже 700 тис. грн арештованих у громадянки рф неправомірних коштів, які отримала за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.
 
Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура.
 
За клопотанням прокурорів Чернівецької обласної прокуратури управлінню АРМА передано арештовані грошові кошти в іноземній валюті майже на 700 тис. грн. Ці кошти були вилучені у 49-річної громадянки рф, яка маючи посвідку на постійне проживання в Україні, організувала незаконне переправлення чоловіків через держкордон.
 
За даними слідства, за грошову винагороду у сумі 5000 євро та 13200 доларів США жінка «допомагала» 4 чоловікам (громадянам України призовного віку) незаконно потрапити до Румунії. Її разом з чотирма пасажирами, яких перевозила для подальшого незаконного переправлення викрили правоохоронці на території контрольованого прикордонного району Чернівецької області.
 
Слідство триває, встановлюються інші причетні до злочинної діяльності особи.
 
Заходи з викриття здійснювали прокурори, спільно з слідчими СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР НП України, Управління СБ України в Чернівецькій області та Чернівецького прикордонного загону.
 

peredplata