Стаття Time. Деякі тези.

 
Почну з двох зауважень.
Перше: ця стаття – точка зору окремої людини (хоча і поважного журналіста поважного видання).
Друге: в статті міститься багато посилань на анонімні джерела з оточення Зеленського. З моєї точки зору – надто багато.
1. Зеленський роздратований (розлючений, втомлений) від недостатньої підтримки з боку союзників. Він відчуває, що з кожним днем війна в Україні перетворюється на «серіал».
А, що в цьому дивного?
По-перше, людина фізіологічно не здатна тривалий час жити в стані стресу.
По-друге, а як мають дивитись на це американці з європейцями, на фоні «культурного фронту», львівського весілля, золотих яєць?
Ти не зміг (не схотів?) мобілізувати населення власної країни, і тебе дивує реакція союзників?!
2. В Офісі Зеленського є люди, які не вірять в можливість перемоги і агітують до початку переговорів з Росією.
Невже це когось дивує?
Такі люди в оточенні Зеленського були завжди, з першого дня обрання його на посаду Президента! Але, їхня поява в найближчому оточенні Зеленського – виключно ініціатива самого Зеленського! Бачили очі, що купували…
Про те, що «у_зеленського» є партія «миру» я розповідав ще з моменту появи «китайського мирного плану»!
3. Командири, все частіше, відмовляються виконувати накази про наступ, «навіть, якщо вони надходять з Офісу Президента».
По-перше, якого біса срань з ОПУ «віддає накази»?!
По-друге, фаховим військовим видніше, яким чином боронити Україну, ніж будь-якому цивільному! Навіть, якщо з волі безумного населення, цей цивільний обійняв посаду Верховного Головнокомандувача!
4. Корупція.
Коли тобі прозоро натякають на неприпустимість системної корупції в твоєму оточенні, від тебе чекають адекватної реакції. Вона відсутня: «Яка-така корупція? Немає у нас ніякої корупції».
Коли тобі вже не натякають, а прямо називають прізвища, від тебе очікують реакції! А ти – везеш ту сволоту з собою до США, розповідаючи, що у нас крадуть не вашу допомогу, а наш бюджет…
p.s. Вся ця інформація про оточення Зеленського (ми не можемо перемогти, ми втомились від війни, у нас немає корупції) змушує більш уважніше придивитись до реінкарнації недобитка Бойка, до перевзування запроданця Арестовича, до зустрічі в Кремлі Путіна з головним яблуком Росії – Явлінським.
Чи не має все це ознаки початку підготовки процесу «мирних переговорів» між «втомленими від війни» корумпованими зрадниками Зеленського та російськими окупантами?

peredplata