Залужний після скандалу з радницею: Відтепер у мене немає помічників на громадських засадах

 
 
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на брифінгу 26 грудня. Фото Дмитра Ларіна, УП

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на скандальну заяву позаштатної помічниці Алли Мартинюк і повідомив, що від 28 грудня у нього немає помічників-консультантів на громадських засадах.

Джерело: Головнокомандувач ЗСУ в Telegram, Алла Мартинюк в Telegram

Деталі: 28 грудня на Youtube-каналі “ISLND TV” волонтерка та помічниця-консультантка Головнокомандувача ЗС Алла Мартинюк прокоментувала вручення повісток.

Пряма мова Мартинюк: “Зараз я бачу, як комусь повістку дали, одразу там мами пишуть, вони одразу в істериці і ледь не прощаються з життям своїх синочків. Це неправильно, не потрібна ця істерія, потрібно вірити в те, що ваш син герой, він найкращий цвіт нації. Все-одно ми всі помремо, ми всі не вічні, але навіть якщо це станеться, піти з цього життя гідно — це набагато краще, ніж іти вулицею і на тебе впаде цеглина чи переїде машина, бувають різні ситуації”.

Деталі: Після розголосу у соцмережах Мартинюк 29 грудня записала відео, де зазначила, що ці слова вирізали з інтерв’ю з неправильною інтерпретацією.

Пряма мова Мартинюк: “Я в жодному разі не агітувала батьків посилати дітей на смерть… Малось на увазі, що не потрібно думати про погане, що обов’язково все буде добре”.

 
 
 
 

Деталі: Залужний зазначив, що сказане помічниками є виключно їхньою власною думкою.

Пряма мова Залужного: “Задля запобігання маніпуляціям у мас-медіа хочу зазначити: позаштатні помічники не мали повноважень публічно коментувати будь-які питання від імені Головнокомандувача Збройних Сил України, а сказане ними є виключно їхньою власною думкою.

Також інформую, що від 28 грудня 2023 року у мене немає помічників-консультантів на громадських засадах”.

 

peredplata