Волонтери з Буковини отримали нагороди від РНБО

Нагороди від Ради національної безпеки і оборони України отримали буковинці Станіслав Козак, Дмитро Сметанюк та Павло Харина. 

Про це повідомив Руслан Запаранюк,  який і вручив нагороди.

– Наші земляки, ветерани війни в Афганістані, своєю діяльністю всіляко підтримують ЗСУ та допомагають українцям, які приїхали на Буковину з областей, де ведуться активні бойові дії. 

Станіслав Козак – викладач Хотинського сільгосптехнікуму, голова обласної асоціації ветеранів Афганістану та АТО. З початку повномасштабного вторгнення він прихистив 26 переселенців, допоміг зібрати кошти та відправити на фронт два позашляховика, постійно допомагає нашим захисникам необхідними речами.

Сторожинчанин Дмитро Сметанюк волонтерить з 2014 року, а з початком повномасштабного вторгнення приєднався до лав 107-ї Окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, оскільки мав бойовий досвід. Був звільнений з військової служби за віком, але продовжує допомагати військовим — ремонтує техніку та навчає водіїв-механіків. 

Павло Харина – заступник голови громадського обʼєднання «Буковинська комендатура», волонтер ГО «Добротворець». Його непохитна громадянська позиція, постійна допомога нашим воїнам та усім, хто потребує підтримки, варті поваги та визнання. 

Вдячний кожному за те, що робите для нашої держави. Завдяки таким людям Україна обов’язково здолає ворога.

🇺🇦Разом до Перемоги!

peredplata