Російські добровольці пішли на вибори путіна

Бійці легіону “Свобода Росії”, “РДК” та “Сибірського батальйон” повідомили, що зайшли на прикордонну територію Росії, військові добровольчих загонів опублікували звернення, у Telegram-каналах з’явилось відео начебто присутності військових на території РФ та стрілянини.

Джерело: Telegram-канали легіону “Свобода Росії”, “РДК”, “Сибірського батальйону”, Astra“Крымский ветер”, представник ГУР Андрій Юсов у коментарі УП

Деталі: Повідомляють, про стрілянину, також “Сибірський батальйон” оприлюднив відео начебто заходу бійців на територію Росії.

Зазначається, що начебто добровольці взяли під контроль прикордонну Лозову Рудку в Білгородській області, а у Тьоткіно Курської області зараз триває стрілецький бій.

“Ну що ж, нарешті ми вдома. Як і обіцяли, на нашу російську землю ми несемо свободу і справедливість”, – говориться у зверненні “Сибірськог батальйону” у Telegram-каналі.

“Раніше ми говорили, що повалити злочинний диктаторський режим у РФ мирно не вийде. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми почали виконання обіцянки. Тривають запеклі бої на території РФ”, – додали там.

 

Представник ГУР Андрій Юсов у коментарі УП зазначив, що “РДК”, “Легіон свободи Росії” та “Сибірський батальйон” – це підрозділи, які складаються з громадян Російської Федерації.

“На території РФ вони діють абсолютно автономно, самостійно, виконують свої суспільно-політичні програмні задачі. Зрештою, це вже не перші подібні дії цих структур і організацій на території так званої РФ. Наразі мова йде імовірно про спільну операцію “РДК”, “ЛСР” та Сиббату на території Росії”, – підкреслив він.

peredplata