Від 6000 до 8000 євро з особи: на Буковині судитимуть двох чоловіків, які заробляли на ухилянтах

Сприяли незаконному переправленню чоловіків за кордон – судитимуть двох жителів Буковини

 

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури передано до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Чернівецького району за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).  

 

За даними слідства, за грошову винагороду від 6000 до 8000 євро з особи, обвинувачені сприяли чоловікам віком від 27 до 50 років покинути територію України.

 

Встановлено, що 57-річний житель Чернівців підшукав трьох чоловіків, які мали намір виїхати за кордон. Він забезпечив для них поселення в одному з готелів обласного центру, а для перевезення чоловіків до українсько-румунського кордону залучив 42-річного буковинця, який добре орієнтувався у прикордонній місцевості.

 

Водія з 4 пасажирами затримали правоохоронці поблизу державного кордону. Встановлено, що за трансфер четвертого військовозобов’язаного з водієм домовлялись інші, не встановлені слідством особи.

 

Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу 31 прикордонного загону.

Джерело: Чернівецька обласна прокуратура 

peredplata

Залишити відповідь