Воїни з Буковини започаткували флешмоб: “Віддай обісцяні труси ухилянтам з Чернівців і області”

І на фронті українці жартують. Морський піхотинець наш колега Юрко Чорней, кіцманський доброволець Марко Чорний, депутатка, лікарка-інфекціоністка Ольга Кобевко придумали флешмоб: віддай обісцяні труси ухилянтам з Чернівців і області.
А все почалося з того, що на речовому складі завскладом Ользі Кобевко видав військову форму. А серед неї були чоловічі труси. Вона обурилася каже: “Я жінка, мені потрібна жіноча білизна”.

Завскладом, начальник речового складу сказав: “Це  не для вас. Ці труси ми тримали для тих, хто замість вас мав бути тут. Але вони ухилилися, і заховалися за жіночі спідниці”.

Тож воїни вирішили, якщо їм дають нову білизну так стару, особливо труси вони відправляють додому в рідне місто, в рідну область тим ухилянтам, які втекли і ховаються від війни. Особливо тим, хто знаходиться на державних посадах, тим хто є чиновником, хто отримує високі зарплати від держави. Хто давав присягу на вірність державі і обіцяв її захищати навіть зі зброєю в руках. А сам заховався за бронь, за жіночу спідницю, за дитячі тендітні плечі. Бо тим хто троє дітей дають бронь від їхнього захисту.
Тож починаємо шукати адреси цих чиновників, депутатів які заховалися від війни, а їм будуть надіслані обіцяні (читай ОБІСЦЯНІ) труси.
Чекайте ухилянти!

peredplata

Залишити відповідь