У Дністровському районі поліція затримала чернівчанина за вбивство родича

У Дністровському районі поліція затримала чернівчанина за вбивство родича
 
Через раптово виникле непорозуміння зловмисник до смерті побив пенсіонера. За скоєння умисного вбивства затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
Інцидент стався ввечері 19 березня у селищі Кельменці на Буковині. На місці злочину працювала слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції.
 
Попередньо правоохоронці з’ясували, що того дня 43-річний житель Чернівців приїхав до Кельменців провідати 85-річного родича. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, в процесі якої гість накинувся з кулаками на господаря помешкання. Також нападник наніс потерпілому низку ударів ногами по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень пенсіонер помер на місці події.
Поліцейські вилучили з помешкання низку речових доказів. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
 
Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та підготували до суду клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі триває досудове розслідування.

peredplata