У Чернівцях поліцейські виявили лабораторію з виготовлення наркотичних засобів без дозвільних документів

У Чернівцях поліцейські задокументували протиправну діяльність однієї з місцевих лабораторій 
 
Установа з питань безпечності продуктів здійснювала своє функціонування, пов’язане з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та зберіганням вилучених з незаконного обігу таких засобів і речовин без дозвільних документів. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
 
6 квітня працівники Управлінням боротьби з наркозлочинністю в Чернівецькій області спільно з співробітниками Чернівецького районного управляння поліції задокументували діяльність лабораторії, яка працювала з порушенням ліцензійних вимог.
 
Під час проведення першочергових поліцейських заходів правоохоронці виявили невідповідність приміщення вказаної установи законодавчим Вимогам до об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів.
 
Співробітники поліції вилучили з  лабораторії:
– 60 пляшок різних кислот;
–  38 пляшок ефіру;
– 112 літрів ацетону;
– майже 700 грамів  перманганат калію. 
 
Також поліцейські встановили, що вилучена кількість прекурсорів не відповідає розхідним відомостям та журналу відпуску. 
 
Слідчі поліції внесли відомості про вказаний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 320 (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України. 
Наразі досудове розслідування триває.
 
Джерело:Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata