У Чернівцях судитимуть місцевого жителя за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень сусідові

Нагадаємо: 4 грудня, в обласному центрі між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Під час суперечки один з них наніс іншому удар ножем у груди.  Слідчі поліції довели причетність чернівчанина до вказаного злочину. Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування за цим фактом здійснювали співробітники Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували, що між 48-річним, раніше судимим жителем Чернівців та 40-річним його сусідом виникла словесна суперечка. Внаслідок конфлікту старший із чоловіків наніс молодшому удар ножем у груди.

Лікарі госпіталізували потерпілого до медичного закладу. У чернівчанина діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, травми, які отримав потерпілий, кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування розпочате за частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata