Втрата селезінки та перелом ребра: буковинця судитимуть за нанесення тяжких тілесних ушкоджень односельчанину

Буковинця судитимуть за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень односельчанину.
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
Слідчі поліції довели причетність жителя Чернівецького району до побиття чоловіка, який отримав травми внутрішніх органів. Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування за цим фактом здійснювали співробітники відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що 15 квітня цього року між двома жителями села Оршівці виникла словесна суперечка на побутовому ґрунті. Унаслідок конфлікту 37-річний буковинець декілька разів ногами ударив свого 35-річного односельця.
 
Медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де діагностували у нього перелом ребра, численні травми внутрішніх органів, що призвели до втрати селезінки. Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, травми, які отримав буковинець, кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження. 
 
Слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.  
 
Під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції скерували матеріали кримінального провадження до районного суду.
 
 
 

peredplata