За вбивство людини буковинцю загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі

За вбивство людини буковинцю загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі: слідчі поліції завершили досудове розслідування

 

Нагадаємо: у селі Мошанець внаслідок конфлікту між двома чоловіками один із них отримав травми, несумісні з життям, та загинув миттєво. Правоохоронці затримали зловмисника та наразі передали відносно нього обвинувальний акт для розгляду до суду.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

У результаті досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що увечері 27 березня 61-річний житель Дністровського району, перебуваючи у себе вдома, під час застілля наніс щонайменше 12 ударів руками і табуреткою по голові і тілу потерпілого.

 

Поліцейські вилучили з помешкання порушника низку речових доказів та передали їх для проведення відповідних експертиз до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів провини буковинця та передали до суду обвинувальний акт стосовно нього за скоєння злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Результати судово-медичної експертизи засвідчили, що 54-річний буковинець загинув унаслідок закритої внутрішньої черепно-мозкової травми голови.

 

peredplata