Моторошне вбивство в Чернівцях: 34-річний чоловік зарізав матір

 
У Чернівцях слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області

Правоохоронці оперативно затримали 34-річного буковинця, який наніс своїй матері тілесні ушкодження, від яких вона померла у власному помешканні. Слідчі поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження. Відповідно до чинного законодавства, порушнику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зазначається, що ввечері 30 червня по вулиці Комунальників патрульні поліцейські помітили водія автомобіля “Peugeot”, який порушив правила дорожнього руху та не зупинився на законну вимогу правоохоронців. Поліцейські наздогнали водія, який під час перевірки відповідних документів вів себе підозріло. У момент складання адміністративних протоколів кермувальник розповів, що мав намір покінчити життя самогубством, бо убив свою матір.

За адресою проживання буковинки виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Там правоохоронці виявили 66-річну жінку з ознаками насильницької смерті. Криміналісти оглянули тіло загиблої та виявили у неї два проникаючі колото-різані поранення.

Правоохоронці затримали чернівчанина в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
З місця події слідчі поліції вилучили речові докази та направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Наразі проводиться досудове розслідування.

За інформацією кореспондентів molbuk.ua, підозрюваний – екс-працівник одного з мистецьких закладів області. Днями його звільнили з установи через велику кількість порушень трудової дисципліни. Його матір мала інвалідність.

peredplata