У Чернівцях за клопотанням слідчі поліції суд арештував підозрюваного наркоторговця-закладчика

Правоохоронці затримали чоловіка, який зберігав з метою збуту наркотичні засоби на території обласного центру. За торгівлю наркотиками фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
23 липня поліцейські Чернівецького райуправління поліції спільно з співробітниками Національної гвардії України патрулюючи територію міста Чернівці зупинили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили та вилучили у 22-річного жителя міста Маріуполь 51 зіп-пакет із наркотичною речовиною.  
Поліцейські з’ясували, що чоловік мав намір продати наркотики на території обласного центру шляхом закладок. Крім цього, молодик зізнався, що вже збув два згортки з амфетаміном, які залишив у різних місцях в одному з місцевих парків. Також правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та знайшли ще 26 зіп-пакетів із наркотичними речовинами, які наркоторговець залишив як «закладки».
Працівники поліції затримали зловмисника відповідно до статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України. 
Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомили маріупольцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання поліцейських та обрав порушнику запобіжний захід – тримання під вартою. 
Правоохоронці з’ясовують всі обставини злочину та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до торгівлі наркотиками.
 
Фото за посиланням https://bit.ly/3RZGS4h
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata