Мешканець Дніпропетровщини, який порізав двох чернівчан, постане перед судом

У Чернівцях судитимуть дніпропетровця за вчинення хуліганства та нанесення тяжких тілесних ушкоджень двом чоловікам.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Нагадаємо: 4 травня до поліції зателефонував лікар бригади швидкої медичної допомоги та повідомив про госпіталізацію двох чернівчан із тілесними ушкодженнями. Правоохоронці оперативно встановили та затримали зловмисника. За цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що увечері у центрі мікрорайону Садгори між двома компаніями чоловіків виникла словесна суперечка на ґрунті неприязних стосунків. Унаслідок конфлікту 20-річний житель Дніпропетровщини наніс тілесні ушкодження у вигляді колото-різаного проникаючого поранення живота 39-річному чернівчанину та 43-річному місцевому жителю у вигляді проникаючої рани грудної клітки. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичної установи.

Правоохоронці оперативно встановили особу порушника та затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. На момент скоєння протиправних дій він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної поведінки дніпропетровця та за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення злочинів, передбачених частиною 4 статті 296 (Хуліганство) та частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 
 

peredplata