Чернівчанин, скориставшись відсутністю водія, викрав з мікроавтобусу 42 тисячі гривень, а згодом обікрав ще й власницю орендованої квартири

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури завершено судовий розгляд кримінального провадження відносно 52-річного жителя Чернівці за фактом вчинення ним крадіжки, вчиненої повторно та в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

Так, у березні 2022 року, раніше неодноразово судимий чоловік, перебуваючи в салоні автомобіля Мерседес Спринтер, скориставшись тимчасовою відсутністю водія вказаного автомобіля, з папки документів таємно викрав грошові кошти у розмірі понад 42 тис грн., якими у подальшому розпорядився на власний розсуд.

Джерело: Чернівецька окружна прокуратура.

Крім того, у травні 2022 року, перебуваючи у квартирі, яку раніше орендував, скориставшись відсутністю власників квартири, таємно викрав мобільний телефон вартістю понад 7 тис грн. Після чого з місця вчинення кримінального правопорушення зник, викраденим розпорядився на власний розсуд , чим спричинив потерпілій шкоду на вказану суму.

У ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєному.

Суд призначив чоловікові покарання у виді 5 років позбавлення волі. Вирок суду ще не набрав законної сили.

 

 

 

 

peredplata