На лаву підсудних сяде уродженець Закарпаття, який на вулиці у Чернівцях пограбував пенсіонера

Повідомлення про пограбування пенсіонера у Чернівцях, надійшло до поліції 25 липня. Співробітники поліції оперативно встановили особу порушника. Наразі поліцейські зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка. За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавленням волі.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили, що того дня 47-річний чоловік перебуваючи на одній із вулиць обласного центру штовхнув 89-річного чернівчанина. Скориставшись безпорадністю потерпілого, відкрито заволодів його мобільним телефоном та грошима. Після чого втік з місця злочину в невідомому напрямку.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці швидко встановили особу порушника. Ним виявився уродженець міста Солотвино Закарпатської області. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі. За клопотанням правоохоронців суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

 

peredplata