У Сторожинці в ДТП загинув харків’янин: слідство довело провину водія автомобіля «Jeep»

Слідчі поліції завершили досудове розслідування ДТП зі смертельним наслідком у Чернівецькому районі.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 

Нагадаємо: уночі, 22 липня, у місті Сторожинець внаслідок зіткнення автомобіля з огорожею травми не сумісні з життям отримав житель міста Харків. Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів винуватості чоловіка та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Під час досудового розслідування працівники поліції встановили, що пізно вночі, 22 липня, на вулиці Чернівецькій міста Сторожинець 32-річний водій автомобіля «Jeep», не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги з подальшим зіткненням з  бетонною огорожею.

У результаті аварії 42-річний пасажир отримав травми та помер в кареті швидкої медичної допомоги. 

Результати медичного освідчення кермувальника показали, що він на момент вчинення ДТП був у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі слідчі поліції зібрали достатню доказову базу вини водія та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил безпеки під час руху.

 

peredplata