У Чернівецькому районі перед судом постане буковинець обвинувачений у крадіжці сумки з смартфоном

17 серпня до поліції звернулася жителька міста Заставна з повідомленням про крадіжку сумки, в якій знаходився мобільний телефон «iPhone». Працівники поліції встановили особу порушника та наразі довели його причетність до вчинення протиправних дій. Чоловіку за незаконне заволодіння чужим майном в умовах воєнного стану загрожує до 8 років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 28-річний місцевий житель, перебуваючи у кафе, скористався відсутністю уваги з боку посторонніх осіб, викрав сумку з мобільним телефоном, яка належить 17-річній містянці. Сума збитків завданих потерпілій становить майже 18 тисяч гривень.

Поліцейські зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Зловмисник обвинувачується у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво в кримінальному провадженні здійснював Заставнівський відділ Чернівецької окружної прокуратури.

 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
 
 

peredplata