Вдарив товариша пляшкою по обличчю: за скоєне буковинцю загрожує до 8 років тюрми

Буковинцю загрожує до восьми років позбавлення волі за побиття односельчанина: слідчі поліції завершили досудове розслідування 
На спецлінію «102» надійшло повідомлення від співробітників лікарні швидкої медичної допомоги про те, що медики госпіталізували 26-річного жителя села Шишківці із тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до скоєння цього правопорушення.   
У результаті досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 29 жовтня цього року між двома буковинцями під час розпивання алкогольних напоїв виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту 25-річний житель села Шишківці наніс удар скляною пляшкою по обличчю свого односельця.  
Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги. Відповідно до результатів експертизи, тілесні ушкодження завдані потерпілому належать до тяжких. 
Слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  
Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури правоохоронці завершили досудове розслідування відносно чоловіка та скерували обвинувальний акт до суду.  
 
Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata