На Буковині іноземець облаштував підпільну тютюнову фабрику

Протидія нелегальному ринку сигарет – судитимуть іноземця, який облаштував на Буковині підпільну тютюнову фабрику.
 
Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура.
 
Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина іноземної держави за фактом незаконного виготовлення тютюнових виробів (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 204 КК України).
 
За даними слідства, чоловік налагодив на території Чернівецької області незаконну лінію виробництва фальсифікованих підакцизних товарів. Разом зі спільниками, матеріали стосовно яких виділено в окреме провадження, організував у спеціально облаштованому цеху масове виробництво тютюнових виробів з повним технологічним циклом – від переробки сировини до готової запакованої продукції. Чоловік особисто працював на конвеєрі.
 
 
За результатами проведених санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили 1200 кг тютюну, майже 5000 цигарок розфасованих у пачках, 21 ящик з несформованими порожніми пачками для цигарок, промислове обладнання, пристрій для пакування плівкою та готові до подальшої реалізації тютюнові вироби.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБУ у Чернівецькій області та оперативно-розшукового відділу Чернівецького прикордонного загону.
 

peredplata