Поцупила гроші з гардеробу одного із закладів у Чернівцях

12 грудня близько 15 години з приміщення гардеробу одного навчального закладу міста Чернівці жінка заволоділа 700 гривнями з сумки 20-річного буковинця. Правоохоронці повідомили їй про підозру, а суд обрав запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. За вчинене чернівчанці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили, що 12 грудня 36-річна місцева жителька зайшла до гардеробу одного місцевого навчального закладу та заволоділа 700 гривнями 20-річного жителя села Коровія. Однак розпорядитись чужими коштами зловмисниця не змогла так як була викрита працівниками закладу.

Правоохоронці затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав порушниці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Процесуальне керівництво вказаного кримінального провадження здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

 

peredplata