У Чернівцях засуджено мешканця Києва, який грабував помешкання чернівчан

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури завершено судовий розгляд кримінального провадження відносно 40-річного мешканця м Києва за фактом вчинення ним крадіжок, вчинених повторно, поєднаних з проникненням у житло та в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

Так, упродовж серпня-жовтня 2022 року, раніше неодноразово судимий чоловік, вчинив на території обласного центру ряд крадіжок з помешкань чернівчан, зокрема викрав золоті вироби, комп’ютерну та іншу техніку, мобільні телефони, грошові кошти. Загалом вартість викраденого ним чужого майна потерпілих чернівчан сягнула понад 358 тис грн., якими обвинувачений розпорядився на власний розсуд.

Врахувавши усі обставини справи, ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, дані про особу обвинуваченого, зокрема те, що він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, кримінальні правопорушення вчинив в період не знятої та не погашеної судимості, суд призначив чоловікові покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

Джерело: ЧЕРНІВЕЦЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА 

 

 

 

peredplata