У Чернівцях затримали грабіжника, який пограбував жінку прямо в ліфті

Слідчі поліції вже повідомили раніше судимому буковинцю про підозру у відкритому заволодінні чужого майна та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу. 

Учора, 26 липня, до поліції звернулася 63-річна чернівчанка та повідомила, що перебуваючи в ліфті під’їзду будинку по місцю проживання, невідомий чоловік відкрито заволодів її ланцюжком. 

Співробітники відділу кримінальної поліції та слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління швидко встановили особу та місцезнаходження грабіжника. Ним виявився 57-річний житель обласного центру, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Речові докази правоохоронці вилучили та затримали зловмисника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та звернулися до суду клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata