На Буковині на КПП “Порубне” затримали киянку, яка надала власноруч підроблене свідоцтво на авто

У червні цього року на КПП «Порубне» поліцейські спільно з прикордонниками виявили водійку автомобіля, яка пред’явила свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. За такі дії порушниці загрожує до двох років обмеження волі.

Під час проходження митного контролю у селі Тереблече 45-річна жителька столиці пред’явила прикордонникам для перевірки фальшиві документи. Жінка надала свідоцтво про реєстрацію автомобіля, яке виготовила та підробила власноручно. Для документування протиправних дій жінки, співробітники прикордонної служби викликали слідчо-оперативну групу відділення поліції №4 (м. Герца) ЧРУП. 

Поліцейські вилучили підроблений документ  та направили його для проведення експертизи. Відповідно до її результатів, бланк не відповідав встановленому зразку, який перебуває в офіційному обігу на території України.

Дізнавачі поліції повідомили про підозру жінці у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частинами 1 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata