Вкрав з прилавку магазину два скейтборди та втік: 22-річному грабіжнику з Чернівців обиратимуть покарання

Правоохоронці довели причетність 22-річного жителя обласного центру до відкритого заволодіння чужим майном та направили матеріали кримінального провадження для розгляду до суду.

18 серпня поточного року до поліції звернулася 72-річна чернівчанка та повідомила, що невідомий з приміщення місцевого магазину відкрито заволодів двома скейтбордами. Сума збитків завдана заявниці становить майже 2500 гривень.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що того дня 22-річний місцевий житель, перебуваючи у приміщені одного магазину міста Чернівці, з прилавку схопив два скейтборди та втік. Правоохоронці встановили особу причетного чоловіка та його місце перебування.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції зібрали достатню доказову базу вини чернівчанина та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом стосовно порушника до суду. Фігуранту інкриміную вчинення кримінального правопорушення, передбачене частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata