На Буковині викрили уродженця Запорізької області, який розповсюджував наркотики шляхом «закладок»

Протиправну діяльність чоловіка задокументували співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП спільно з колегами Чернівецького райуправління поліції. Наразі слідчі поліції вже повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території Чернівецького району  в селі Чагор поліцейські зупинили підозрілого чоловіка. Під час перевірки документів у 34-річного уродженця Запорізької області правоохоронці виявили та вилучили 55 згортків із речовинами схожими на наркотичні.

Всі вилучені речові докази співробітники поліції відправили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідних експертиз.

За результатами дослідження вилучені речовини у своєму складі містять особливо небезпечну психотропну речовину PVP та заборонений особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинення протиправних дій порушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata