Пограбував жінку в маршрутці: чернівчанину загрожує 10 років тюрми

У серпні цього року в обласному центрі 37-річний місцевий житель витягнув у пасажирки громадського транспорту гаманець із грошима та намагався втекти з місця інциденту. Працівники поліції затримали порушника за вчинення правопорушення та наразі завершили за фактом грабежу досудове розслідування. За скоєне затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.
 
Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили: злочинець відкрито заволодів гаманцем і грошима з відкритої сумки заявниці в маршрутці та втік у невідомому напрямку. 52-річна чернівчанка вибігла на зупинці одразу за порушником та викликала поліцію. Жінка детально описала ймовірного злочинця та завдяки отриманій інформації правоохоронці встановили особу порушника. Його затримали його у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.
 
Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів вини раніше судимого за майнові злочини чернівчанина та під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування. 
Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду для розгляду. Порушнику інкримінують вчинення злочину,  передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. 
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata