У Чернівцях посеред вулиці 17-річний хлопець пограбував жінку і втік

За відкрите заволодіння чужим майном, вчинене в умовах воєнного стану, порушнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення, що на одній із вулиць обласного центру невідомий напав на чернівчанку. Зловмисник застосував до 50-річної жінки газ сльозогінної та дратівливої дії, штовхнув її на землю, вихопив з рук потерпілої сумочку і втік з місця події. 

у чернівцях поліцейські викрили буковинця, який підозрюються у пограбуванні місцевої жительки

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП, Чернівецького РУП, кінологи і патрульні поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисника. У результаті злагоджених дій правоохоронців вдалося швидко встановити особу зловмисника. Ним виявився 17-річний житель села Стара Жадова Чернівецького району. 

у чернівцях поліцейські викрили буковинця, який підозрюються у пограбуванні місцевої жительки

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання хлопця, під час якого виявили сумку, банківські картки потерпілої, одяг в якому був на момент вчинення злочину тощо. Речові докази поліцейські вилучили та направили для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та готують клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata