У Чернівцях арештували чоловіка, який вдарив ножем у живіт свого товариша

20 січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізували 49-річного чернівчанина з ножовим пораненням. Поліцейські оперативно встановили та затримали чоловіка, причетного до травмування містянина. За вказаним фактом правоохоронці проводять досудове розслідування.

Проводячи слідство, працівники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що того вечора, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Внаслідок конфлікту 49-річний місцевий житель наніс удар ножем у живіт господарю помешкання. Потерпілого із проникаючим ножовим поранення черевної стінки медики госпіталізували до лікарні.

Відповідно до результатів судово-медичної експертизи вказані тілесні ушкодження мають ознаки тяжкого тілесного ушкодження.

Поліцейські затримали зловмисника відповідно до статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання № 1.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру чернівчанину за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata