На Буковині двом братам-хуліганам, які полюбляють бити односельців, загрожує тюрма

Слідчі поліції зібрали обґрунтовані докази протиправної діяльності двох жителів Чернівецького району, віком 22 та 23 роки, які причетні до побиття двох буковинців, у громадському місці. Поліцейські завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження до суду для розгляду.

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції встановили, що в серпні минулого року двоє хлопців, віком 22 та 23 роки, перебуваючи на одній із вулиць села Хряцька, безпричинно побили 47-річного односельчанина. Внаслідок протиправних дій потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

Крім цього, у вересні того ж року, двоє братів, знаходячись на території місцевого кафе, керуючись хуліганськими спонуканнями, завдали ударів по голові та тілу 27-річному жителю села Хряцька. А також пошкодили мобільний телефон, вартістю 9000 гривень. Згідно висновку експерта буковинцю спричинено травми, які відносяться до легких тілесних ушкоджень, які призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом відносно порушників до суду. Фігурантам інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинене буковинцям загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata