На Буковині затримали злочинну групу, які заробляли на наркотиках мільйони гривень

На Буковині викрито діяльність організованої групи, яка займалася збутом наркотиків з мільйонними оборотами.
Джерело: Чернівецька обласна прокуратура.
За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом учасникам організованої групи за фактом незаконного виготовлення, зберігання, та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 3 ст. 307 КК України).
За даними слідства, мешканці Чернівецького району розробили схему одержання прибутку від незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.
Збут амфетаміну, кокаїну, канабісу, солей «alfa-PVP» та таблеток LSD і Ecstasy учасники угруповання організували через мережу інтернет. Наркотики розповсюджували на території Чернівецької області у формі «закладок».
Правоохоронці провели 18 обшуків під час яких вилучено 1200 таблеток LSD, близько пів кілограма амфетаміну, 450 грамів «аlpha-PVP», канабіс, приладдя для фасування наркотовару, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, та готівку.
Орієнтовна вартість забороненого товару сягає близько 2 млн грн.
Усіх учасників злочинної групи затримано у порядку ст. 208 КПК України.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління карного розшуку, за силової підтримки спецпризначенців КОРД та РПОП.
 
 
 
 
 
 
 

peredplata