У Чернівцях жінка з ювелірного магазину вкрала прикрас вартістю майже 120 тисяч гривень

У Чернівцях судитимуть раніше судиму місцеву жительку обвинувачувану у вчинені крадіжки та грабежу: поліцейські завершили розслідування.
 

42-річна чернівчанка, минулого року вчинила два злочини проти власності громадян. Сума збитків завдана заявникам становить майже 120 тисяч гривень. Поліцейські зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності жінки та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що на початку вересня минулого року 42-річна чернівчанка таємно викрала з місцевого ювелірного магазину золотий ланцюжок. Вартість прикраси становить майже 66 тисяч гривень.

Крім цього, у грудні зловмисниця, перебуваючи в приміщені ювелірного мазанину в Чернівцях, імітуючи покупку золотого ланцюжка, заволоділа вказаним виробом. Жінка, відволікши увагу продавця крамниці, підмінила золоту прикрасу на біжутерію і таким чином відкрито привласнила ланцюжок вартістю майже 53 тисячі гривень.

Слідчі поліції зібрали обґрунтовані докази протиправної діяльності чернівчанки та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду. Жінці інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata