У Чернівцях судитимуть чоловіка, який порізав сусіда

У січні цього року 49-річний житель обласного центру завдав ножового поранення сусідові, якому разом з фігурантом належала спільна кухня у будинку по вулиці Долинянській у Чернівцях. За фактом протиправних дій слідчі поліції завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт для розгляду до суду.

Нагадаємо: 20 січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізували 49-річного чернівчанина з ножовим пораненням. Поліцейські оперативно встановили та затримали чоловіка, причетного до травмування містянина.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками виникла словесна суперечка.

Унаслідок конфлікту 49-річний місцевий житель наніс удар ножем у живіт сусідові. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні.

Відповідно до результатів судово-медичної експертизи, отримані тілесні ушкодження належать до тяжких тілесних.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування відносно фігуранта. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь