У Чернівцях затримали чоловіка за збут наркотиків

Чернівецькі поліцейські повідомили про підозру наркозбувачу
 

Співробітники Чернівецького РУП викрили протиправну діяльність 46-річного жителя обласного центру. Чоловік збував психотропні речовини на території місцевої громади. За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час досудового розслідування поліцейські задокументували декілька фактів збуту жителем Чернівців згортків із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотики.

Правоохоронці вилучили заборонені речовини та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до висновків експерта надані на дослідження речовини, містять у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якого обмежено в Україні.

Наразі слідчі Чернівецького райуправління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тобто у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів.

Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata