У Чернівцях жінка з-під під’їзду поцупила електровелосипед

Слідчі поліції викрили чернівчанку, підозрювану в крадіжці електровелосипеда.
 

Чернівецькі поліцейські встановили зловмисницю, яка перебуваючи на одній із вулиць обласного центру, викрала двоколісний транспортний засіб вартістю майже 65 тисяч гривень.

На початку жовтня до поліції звернувся 24-річний житель Чернівців та повідомив, що невідома особа викрала його електровелосипед, який він залишив без нагляду біля під’їзду будинку.

Слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та працівники відділу кримінальної поліції провели комплекс невідкладних розшукових заходів, за результатами яких встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 39-річна місцева жителька.

Правоохоронці вилучили у фігурантки викрадений двоколісний транспортний засіб.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили чернівчанці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Буковинські поліцейські нагадують, відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь