У Чернівцях касирка привласнила 20 тисяч гривень

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 22-річної мешканки Чернівців у скоєнні кримінальних правопорушень, передбаченихч.ч.1,3 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення особою чужого майна, яке їй було ввірене, за кваліфікуючою ознакою – вчинено повторно). Про це повідомляє   Чернівецька місцева прокуратура.

Так, наприкінці грудня минулого року та у січні поточного, обвинувачена, працюючи касиром торгівельного залу одного з магазинів міста, будучи матеріально-відповідальною особою, переслідуючи корисливу мету особистого збагачення, шляхом фіктивних відмін привласнила грошові кошти на загальну суму понад 20 тис.грн., заподіявши тим самим матеріальну шкоду на вказану суму.

Обвинувачена повністю визнала свою вину та щиро розкаялась у вчиненому.

Суд, врахувавши усі обставини справи, особу винної, її молодий вік, відсутність судимостей, призначив 22-річній чернівчанціпокарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій строком на один рік, та напідставі ст.75 КК України звільнив її від відбування покарання з трирічним іспитовим строком».

 

 

peredplata