На Закарпатті рекетири обстріляли мікроавтобус перевізника з Буковини

На Закарпатті чоловік обстріляв автомобіль жителя Чернівецької області, який займається пасажирськими перевезеннями.

Як повідомили у пресслужбі поліції Закарпатської області, інцидент стався сьогодні, 15 квітня, в селі Розівка Ужгородського району.

 

Буковинець, водій мікроавтобуса заявив у поліцію про те, що невідомий чоловік за кермом Volkswagen зробив декілька пострілів у його машину.

Чоловік розповів, що у с. Соломоново до нього підійшов невідомий і вимагав дати йому гроші за кожного пасажира у розмірі 200 гривень. Чоловік відмовився і поїхав. Але вимагач на цьому не заспокоївся і разом з спільником наздогнав його і декілька разів вистрілив по машині.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 189 Кримінального кодексу України, тобто вимагання, вчинене групою осіб. Також, було встановлено, що постріли здійснені з травматичного пістолета.

На Закарпатті обстріляли мікроавтобус перевізника з Буковини: вимагали гроші за пасажирів
На Закарпатті обстріляли мікроавтобус перевізника з Буковини: вимагали гроші за пасажирів

Стрілка вже затримали оперативники. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Готуються необхідні матеріали для повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрання щодо нього запобіжного заходу. Сторона обвинувачення клопотатиме про тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

peredplata